Blogging

Ești producător local, ai produse de calitate și ești pasionat de ceea ce faci? Dacă da, scrie-ne pe scurt despre tine sau activitatea ta pe culinarativ(at)gmail.com și hai să ne cunoaștem. Culinarativ este locul în care experiențele noastre culinare prind viață, iar tu îți poți găsi un loc important în această comunitate.

Servicii de promovare

Dacă ești producător local, meșteșugar, artist, proprietar de restaurant sau ai o afacere de suflet și nu te descurci cu partea de promovare sau timpul tău e limitat, ai ajuns unde trebuie 😊

Te invităm să ne scrii care sunt nevoile tale și în ce stadiu te afli cu prezența online astfel încât să îți putem oferi soluții personalizate. Dacă ai o pagină de Facebook și/sau Instagram mai puțin activă, un website neactualizat, un logo care nu te mai reprezintă sau pur și simplu vrei să le construiești pe toate de la 0 (zero) lasă-ne un mesaj, iar noi te contactăm în maxim 24 de ore.

Ai ocazia să fii parte dintr-un întreg proces de construcție a brandului tău sau să îți lași grijile deoparte atunci când vine vorba de constanță și consistență în social media, inclusiv de texte și fotografii specifice publicului tău.

Contact: impulseteam.media(at)gmail.com