Scriem la ceas de seară cu gândul la toate poveștile pe care urmează să vi le împărtășim, la experiențele avute și la cele pe care urmează să le trăim la intensitatea cu care suntem deja obișnuiți.

Lansăm acest blog din dragoste pentru scris și pentru hrana locală de calitate…de fapt, așa s-a născut povestea noastră – Culinarativ nu e o simplă întâmplare. Ne-am întâlnit pentru prima dată acum trei ani și am început să ne cunoaștem la firul ierbii, să știm care sunt acele puncte forte ale noastre care ne-au unit ca familie și care ne leagă pentru eternitate.

Unii dintre voi ne cunoașteți deja, chiar din momentul venirii noastre pe lume, din grădiniță și școala generală, din liceu și facultate, de la evenimentele gastronomice care ne-au legat atât de puternic sau de la serile de ceai în care ne-am împărtășit multitudinea de idei suculente. Cu alții dintre voi ne-am cunoscut prin intermediul inițiativelor care promovează hrana locală de calitate, producătorii și consumatorii conștienți de propriile alegeri și din multe alte contexte pe care abia așteptăm să le relatăm pe parcursul hoinărelii noastre prin viață ✍️

Culinarativ e locul în care ne deschidem în fața voastră și ne propunem să creăm o comunitate faină și puternică în jurul hranei locale și a timpului de calitate petrecut împreună. Noi suntem #HoinariCoolinari, iar experiențele trăite ne leagă de voi, de toți cei care apreciați tot ceea ce este local, autentic, proaspăt, sănătos, plin de istorisiri gustoase, delicioase, aromate și parfumate.

Abia așteptăm să vedem cum evoluează întreaga noastră poveste alături de voi și vă invităm să dați mai departe vestea lansării acestui blog tuturor celor dragi, care sunt în asentiment cu cele istorisite mai sus ☺️