Acum când vă scriu, arunc un ochi și pe geam, iar ceea ce văd mă bucură mult 

Natura se răcorește și se revitalizează prin ploaia densă și rece. Pentru gașca de pisoi de la casa vecină, pe care i-am cam adoptat, nu este cel mai prielnic moment, însă pentru grădina de care ne-am apucat în plină pandemie, a fost o binecuvântare mini musonul de acum câteva ore, care a zgribulit pufoșeniile albe cuibărite la noi pe terasă 🥰

Despre grădina de lângă casă, unde îi avem complici pe vecinii noștri, reprezentați de Cami aka Zmeaoa (mereți și vedeți ce fain gătește și scrie fătuca asta) sau despre începuturile aventurii noastre cu compostul și mai ales despre cum am dorit să avem o găleata cool de la SCJ .LIFE pentru a aduna resturile vegetale, ori despre modurile simple în care ne-am adaptat viața pentru a fi mai responsabili cu mediul înconjurător, urmează să citiți pe acest blog!

Doar atât? Neee, mai sunt atât de multe de spus! Ne-am pus în minte (și în suflet) să vă încântăm cu poveștile producătorilor locali pe care am avut bucuria și onoarea de a-i cunoaște mai îndeaproape, istorisiri frumoase despre viața lor și pasiunea cu care muncesc zi de zi pentru a obține acele produse locale cu gust desăvârșit. Ei sunt cei care nu ne lasă să uităm de gustul de odinioară și de frumusețea vieții trăite aproape de natură. Apropo de asta, avem în minte atât de multe produse de calitate pe care vrem să vi le prezentăm și să vă oferim toate informațiile necesare referitoare la procurarea lor. În această perioadă și nu numai, credem că a fi aproape de producătorul local este o decizie pe care nu o veți regreta, cu atât mai puțin cu cât acele produse vă vor îndemna să deveniți chefi în propria bucătărie! 🥬🥔🥕🍲

Pe deasupra, mai avem de inițiat discuții despre evenimentele grozave la care merită să participați, alături de producători locali și oameni deosebiți care gătesc folosind produse locale sau care se străduiesc să ne învețe să respectăm hrana și să nu risipim, despre cum ne-am molipsit noi să trăim această viață și cum am ajuns să-i cunoaștem pe acești oameni. De la Nod Verde și până la Nord Natural le-am văzut și trăit intens pe toate, așadar urmează o multitudine de subiecte faine de despicat în patru, de citit la ceas de seară și de comentat cu nesaț 😉🙃

Culinarativ va fi acel spațiu relaxant, prietenos și mega înțesat cu experiențe de ținut minte. Vă vrem pe blog alături de noi și ne dorim să vă publicăm poveștile despre viața cu gust local și despre toate acele întâmplări care vă inspiră și vă determină să trăiți mult mai asumat și mai împlinit cu propriile alegeri 😊

Noi vom scrie din corazon și pe barba noastră, din pasiune și autentic, astfel încât voi să simțiți că ați stat nițel la taclale cu noi și că am făcut un schimb bun de impresii, pe care secțiunea de comentarii îl va aprecia enorm 👍

📸 Photo credits: Jakab Gabriel – lansare Nod Verde, 5 iulie 2018

Mulțumim Nod Verde pentru acordul folosirii acestor superbe poze  Vă pupăcim!