În weekend am participat la savurosul brunch de toamnă de la Valea Verde Retreat – Transylvania 🍷, având parte de o masă deosebită, realizată preponderent din produse locale gustoase. Acestea cred sincer că au fost pe placul tuturor împătimiților de experiențe culinare cât se poate de autentice, într-un cuvânt, acele experiențe în care preparatele servite au la bază legume culese direct din grădina aflată la câțiva pași distanță, fiind proaspete, de sezon și foarte aromate 🥦🥕🧅

Ne-am delectat cu 6 feluri de mâncare delicioase, preparate cu multă grijă și dedicare, a căror prezentare ne-a cucerit pe toți. Am fost un grup foarte fain, printre care se afla și Chef Will Cunneen cu frumoasa sa familie, alături de care am avut bucuria de a socializa și de a ne reaminti de brunchul organizat doar cu o săptămână în urmă la Lavanda Lola 😄

De asemenea, a fost o deosebită plăcere de a-l întâlni pe Jonas Schäfer și de a-i asculta poveștile interesante despre evenimente, locuri, oameni și hrană locală. Ne-a plăcut mult compania lui, servirea și atenția la detalii, iar faptul că a fost așa de cald și de bine acolo unde am luat masa, ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Unde mai punem, că ne-am plimbat prin grădină, pe lângă lac și nuci, iar la final am fost ultimii care au plecat. Nu prea ne dădea mâna să o luăm din loc, căci era tare bine acolo.

Așadar, ne-am petrecut duminica într-o locație de vis, în inima naturii, alături de prieteni și la doi pași de Manufactura de Brânză, de unde fie ne-am cumpărat bunătăți pentru acasă, fie ne-am delectat cu clătitele lor cu brânză maturată 🥞! În orice caz, am mai repeta experiența fără doar și poate!