Sâmbătă a avut loc cea de a VIII a ediție a brunch-ului nostru de vară la plantația de afine și mure Hari Berry – o ediție realizată exclusiv de Familia Nemeș, care a amintit de începuturile evenimentelor la plantație, pe vremea când ele se organizau cu bucurie, strădanie și migală doar de către producătorii locali. Ulterior, la îndemnul lor, ne-am alăturat și noi, creionând acest nou concept 🥰

Inspirați fiind de brunch-urile My Transylvania, ne-am dorit să aducem mai aproape de clujeni hrana locală, turismul gastronomic, plăcerea de a-și cunoaște producătorul local și de a se hrăni proaspăt și curat.

Mai mult, am vrut să ne fie alături și bucătari pasionați de produsele locale și dornici să accepte provocarea de a găti într-o locație dotată doar cu minimul necesar. Fiecare ne-a surprins în felul său unic și cu toții ne-au demonstrat că se poate face artă din puținul pe care-l ai 💜

Am avut parte de multe bucurii, momente hazli și uneori ploi spontane. Ne-am delectat cu cele mai gustoase preparate, având în fața noastră unul dintre cele mai spectaculoase peisaje din Ținutul Fluturelui Albastru 🦋

Am râs, ne-am jucat, am cules afine și mure, am străbătut pădurea și am cules mentă sălbatică de lângă lac. Am ales să ne relaxăm și să uităm pentru câteva ore de freamătul orașului, conectându-ne la natură și la noi.

Așa sunt brunch-urile noastre, născute din dorința de a aduce experiențele culinare cu gust local mai aproape de gurmanzi și de a hoinării prin locații splendide din țară.

😉 În perioada următoare, noi vom fi în concediu (plănuim o surpriză de acolo – sperăm să reușim), iar familia Nemeș va fi ocupată cu pick up-urile la plantație 😘 Așadar, nu ezitați să vă înscrieți la pick up în perioada următoare (mai multe detalii veți găsi pe pagina Hari Berry)

Vă pupăm!