Seară de noiembrie cu produse din proximitate
Acum când vă scriu, savurez împreună cu Marius acest trio imbatabil Dovleac copt de la Desaga cu legume, cu miere de tei de la Trântorul și cu un ceai cald de fructe de pădure de la Cămara de la Munte
În seara aceasta ne-am propus să ne răsfățăm cu un desert 100% local, de sezon și foarte gustos. Mierea a îndulcit textura cremoasă a dovleacului rumenit, pe când ceaiul ușor acrișor a intrat în scenă pentru a reechilibra jocul gusturilor
Dacă din întâmplare aveți și voi acest trio acasă, sper să-l încercați într-o seară rece și să umpleți casa cu miros de dovleac copt , iar dacă tot din întâmplare aveți pe undeva un borcan gol sau aproape gol de miere de la Trântorul, faceți-i o poză pentru concursul organizat de ei pe pagina lor de Facebook.
Vă pupăm și vă dorim o seară faină în continuare!