Acum când vă scriu, savurez împreună cu Marius acest trio imbatabil 😌 🤤 Dovleac copt de la Desaga cu legume, cu miere de tei de la Trântorul 🍯 și cu un ceai cald de fructe de pădure de la Cămara de la Munte ❤

În seara aceasta ne-am propus să ne răsfățăm cu un desert 100% local, de sezon și foarte gustos. Mierea a îndulcit textura cremoasă a dovleacului rumenit, pe când ceaiul ușor acrișor a intrat în scenă pentru a reechilibra jocul gusturilor 😋

Dacă din întâmplare aveți și voi acest trio acasă, sper să-l încercați într-o seară rece și să umpleți casa cu miros de dovleac copt 😄, iar dacă tot din întâmplare aveți pe undeva un borcan gol sau aproape gol de miere de la Trântorul, faceți-i o poză pentru concursul organizat de ei pe pagina lor de Facebook.

Vă pupăm și vă dorim o seară faină în continuare!