La mulți ani, femei frumoase, puternice și implicate!

În fiecare an vă spunem cât de mult vă apreciem și cum voi sunteți cele care reprezentați această comunitate!

Culinarativ este urmărit, modelat, crescut și susținut de femei, care au înțeles că aurul acestei lumi, în viitor, va fi hrana naturală, curată, netratată, locală, provenită din surse sigure și.. apa.

Voi sunteți cele care vă aflați în număr foarte mare în spatele acestor cifre din Social Media, construind un trib de 3800 urmăritori pe Facebook, 2000 în Comunitatea Culinarativ și peste 600 pe Instagram.

Ați rezonat și ați rămas 🩷, iar pentru asta vă mulțumim mult!

Noi, la rândul nostru, ne-am dorit o comunitate unită, cu oamenii potriviți alături, care să se formeze în timp, tihnit, organic, fără grabă. Și am reușit datorită vouă!

Nimic în lumea aceasta nu ne aparține integral. Întotdeauna au fost mai multe minți frumoase și inimi nobile, care au ales să se implice și să construiască împreună.

Niciodată nu am fost eu sau Marius, mereu am fost noi împreună cu voi, noi toți. Și așa sperăm să continuăm de acum mulți ani! 🌷

Mulțumim nespus și domnilor care ne sunt alături și astăzi își îndreaptă toată atenția spre femeile excepționale din viețile lor! Și nu doar astăzi 😉