Lista producătorilor locali #1
Cu gândul la hrana locală de calitate de care ne-am îndrăgostit în ultimii ani, am ales să dedicăm această seară prietenilor noștri producători (pornim cu o listă de 10, după care continuăm) 😉
Sunt oameni pe care îi cunoaștem, pe care i-am întâlnit la diferite evenimente sau cu care am colaborat de-a lungul anilor, oameni care fac totul din pasiune și pentru care munca lor le reprezintă stilul de viață, oameni de care ne-am apropiat și cu care am legat prietenii frumoase, oameni ale căror produse le consumăm cu cea mai mare încredere Așadar, haideți să îi cunoaștem împreună:
🔸 Cămara de la Munte – dulcețuri și siropuri de casă (cu și fără zahăr), ceaiuri din plante, zacuscă, pastă de ardei și hribi uscați. Toate produsele sunt preparate în bucătăria special amenajată la Cabana Moţilor ☺️ (Mărișel, CJ)
🔸 Greenlife Romania – microplante la ghiveci, salată de microplante și flori comestibile – supraalimente pentru un boost de energie și sănătate! (Florești, CJ)
🔸 Manufactura de Brânză – o varietate impresionantă de brânzeturi maturate cu ingrediente alese, produse din lapte de vacă în satul Cund, județul Mureș 🧀
🔸 Ferma Dronea și Ograda Lui Andrei a.k.a. Desaga cu legume – verdețuri și legume de sezon cultivate în Jucu și Gherla de către două familii tinere, pasionate de grădinărit și agricultură 🍅🥔🥬
🔸 Luna Solai – uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac, in, nucă, rapiță și cânepă. Un gust desăvârșit – Luna Solai este și furnizor al Casei Regale a României 👑 (sat Luncani, CJ)
🔸 Carmangeria Pasini – delicii culinare din carne de vită și porc, salamuri cu mucegai nobil și cârnați proaspeți preparați după o rețetă proprie, deja consacrată (Băița, CJ)
🔸 Pasta Pedroni – paste cu spanac, rozmarin, sfeclă, cafea, turmeric și susan negru produse într-un mic atelier artizanal din Cluj-Napoca.
Ne bucurăm mult să-i avem alături și să-i știm aproape în fiecare zi!