Suntem adesea întrebați de voi și mai ales de mămici, care ar fi cele mai sigure surse de hrană locală, în special pentru legume, fructe și ouă 🧡

Acum, când ne aflăm într-o perioadă a cumpărăturilor, reducerilor și ofertelor de nerefuzat, noi vă încurajăm să vă îndreptați atenția spre micii producători locali din proximitate 😊

Așadar, vă îndrumăm cu drag spre Ecorik, Pomăria Bădăcin, Delicium – Jams and Syrups & Hari Berry, pentru legume și fructe excelente – o parte dintre ele fiind certificate ecologic, iar în ceea ce privește ouăle proaspete și legumele am vrea să-i aveți în vedere și pe oamenii frumoși de la Pachetul Verde.

Nu ezităm să vă amintim, cu fiecare ocazie, de prietenii de la Caseus și Atelierul de branza NarCheese, care vă vor bucura papilele gustative cu brânzeturi de cea mai înaltă calitate, dar și cu produse din carne (de văzut oferta Narcheese din perioada sărbătorilor de iarnă).

Pentru cel mai fin și sănătos lapte de măgăriță, vă recomandăm Magic Milk, iar dacă vreți să degustați o varietate impresionantă de brânzeturi de capră, apelați de îndată la La Colline.

Nu uităm că printre voi se află și mulți iubitori de paste, prin urmare vă îndrumăm spre Pasta Pedroni.

Pe bucătăresele doritoare de mirodenii naturale, le sfătuim să se uite peste deliciile de la Bunătăți uscate, iar dacă gătesc preparate cu ciuperci, le amintim de VeroVita House.

Și sunt mulți, mulți oameni talentați, muncitori și frumoși, care s-ar bucura să le alegeți produsele pentru mesele de zi cu zi, dar și pentru cele de sărbători.

Pe blogul nostru puteți găsi recomandările noastre, experiențele culinare avute până în prezent și listele cu producătorii locali din Cluj, pe care-i recomandăm călduros.

Spor la cumpărături!