Dragilor, astăzi sărbătorim! 🥳 Prietenii noștri de la Desaga cu legume împlinesc 1 an de când ne livrează produsele lor locale, gustoase și proaspete direct acasă! ❤ Mai mult, astăzi au dat drumul comenzilor și nu se joacă când vine vorba de diversitatea ofertei.

🥒🥕🥔 Vă puteți bucura de castraveți, ceapă verde, salată verde, pătrunjel frunze și rădăcină, tarhon frunze, cartofi roșii, morcovi, țelină rădăcină, fasole boabe albă și tărcată, hrean răzălit, zacuscă de vinete, tarhon în oțet, sos vânătoresc (ketchup de casă), castraveți murați cu oțet, murătură asortată, miere de albine polifloră și de multe alte produse care urmează să fie adăugate în ofertă!

👉 Vă invităm să intrați pe pagina lor de facebook sau pe www.desagaculegume.ro pentru a vedea oferta completă, prețurile și desigur pentru a plasa o comandă cu bunătăți!

🤗 Iubirea pentru hrana de calitate, locală și sănătoasă ne-a adus împreună în multiple contexte, astfel am conturat amintiri grozave împreună și povești haioase de amintit la un pahar de vorbă, dar cel mai important am legat o prietenie frumoasă.

🍾 La mulți ani dragilor și mult spor în străbaterea acestui drum deosebit pe care-l construim fiecare prin pasiune, dedicare, energie și cu multă grijă pentru păstrarea obiceiului bun, românesc, autentic și super-mega-ultra delicios 😋!