Iubesc clătitele și ador un topping bun! Pe spatele borcanului plin cu topping de afine de la Hari Berry 🖤 scrie așa: „A se consuma cu pită, orez sau griși în lapte, papanași sau cu clătite bine fripte!” No bun, clătite să fie! Zis și făcut 🥞, am asezonat totul ‘fancy’ cu afine și mure deshidratate, iar apoi mi-am pus un pahar cu sirop de mure și apă minerală 😋 Aceasta este varianta finală, documentată.

Inițial, am ales nectarul de afine – ne-a plăcut atât de mult încât l-am băut pe loc, apoi am realizat că nu am mai reușit să-l fotografiem, la fel s-a întâmplat și cu primele clătite savurate cu gemul de mure. Ei bine, la final am pozat tot ce am prins și voila, avem recomandarea parțial documentată 😁. Trebuie să refacem stocurile, acum la brunchul de duminică.

Apropo de brunch, brioșele cu afine au povestea lor separată. Au fost făcute de Cristina, unul dintre oamenii care au pus bazele plantației de afine și mure Sic, pentru noi, micii organizatori pofticioși ai evenimentului. 🧁 Au fost delicioase și își merită locul în acest album, alături de o parte din gama de produse expusă în ultimele imagini.

Mai mult decât să vă spun că ne delectăm cu produsele lor de doi ani încoace și ca imediat urmează afinele și murele proaspete, nu pot! Ah, mai pot să vă zic că vor urma și noi ediții ale brunchului de vară de la Sic 🥰 Așadar, rămâneți cu ochii pe noi!