Vineri am luat parte la o inițiativă de excepție organizată de prietenii noștri de la Mai Bine ❤, alături de Food Waste Combat și Clujul Sustenabil.

Ne-au inspirat discuțiile informative cu privire la hrană și modurile prin care comportamentul nostru de consum influențează mediul înconjurător, comunitățiile locale și economia 🍎🌽🥔🥕

Setul de întrebări adresate a fost smart, ajutându-ne astfel să ajungem la concluzii faine, atât individual, cât și împreună. Am reușit să împărtășim fiecare din propria experiență și să învățăm unii de la alții 💡

Atmosfera a fost super relaxantă, organizarea de la fața locului on point, iar mâncarea de la Greenery – o încântare 👏. Ne-am bucurat să ne revedem prietenii și să întâlnim fețe noi, dar cel mai important ne-am simțit foarte bine văzând că avem în jurul nostru oameni extraordinari, preocupați de hrana pozitivă, deschiși să aducă schimbări benefice în acest sector și nu numai prin acțiunile lor de zi cu zi.

Sperăm ca acest mesaj să ajungă cât mai departe, făcând această lume mai bună și mai conștientă de propriile alegeri 👍 Mult succes Mai Bine, noi vă vom urmări îndeaproape 🤗 și mulțumim pentru cartea de bucate cu rețete vegane și măștile reutilizabile #goEAThical.