Am avut plăcerea de a degusta această minunăție încă de pe vremea când era în „formare” și se experimenta cu gustul ei ❤

Astfel, ne-am întâlnit cu savoarea pâinii în diferite etape, până a devenit ceea ce este astăzi – o operă de artă învelită într-o crustă crocantă la exterior, moale și perfect hidratată în interior, cu un gust ușor acrișor, perfect echilibrat și un aer boem, rustic 🍞

Pâinea Sourdough conține doar făină, apă, sare și cultură de maia, fiind un produs foarte sănătos, gustos și local. Noi o iubim pentru gustul ei aparte, pentru acea textură rumenită și aspectul parizian. Atunci când o scoteam din punguța în care venea, ne lăsam purtați de mirosul cald de pâine coaptă, atent crescută în laboratorul prietenilor noștri, Nadine și Paul, care au adus magia gustului rafinat la Cluj, sub semnătura La Nadiniere Macarons 😊

Cei doi au ales să presare măiestria, pasiunea și iubirea pentru frumos în absolut toate creațiile lor. Au planuri mari de viitor și produse, care complimentează atât gastronomia locală, cât și pe cea internațională.

Noi i-am numit artizani ai gustului, deoarece ne-au transmis emoții prin arta lor culinară. Nu știu dacă voi ați văzut acele filme, care relatau poveștile unor mari bucătari sau cofetari ce puteau transmite emoții prin gust, ei bine noi am trăit pentru prima dată ceea ce am văzut în acele filme. Tocmai de aceea, îi recomandăm cu mare drag și mândrie pe acești oameni frumoși 🥰

Sperăm să încercați pâinea lor și nu numai! Cel mai probabil, vă veți simți parte dintr-o poveste neasemuită a gustului rafinat și cel mai sigur, veți reveni iar și iar, pentru a mai gusta o dată din acea simfonie a aromelor, datorită căreia produsul local ajunge pe cea mai înaltă treaptă a desfătării culinare.