De ziua lui Marius am avut parte de o surpriză mare, gustoasă și foarte sănătoasă 🥳, dar mai ales neașteptată! A avut marea bucurie de a primi în dar o cutie plină cu brânzeturi de capră, kefir și iaurturi, marca La Colline 😍 din partea colegilor lui. Acesta a fost dintotdeauna brandul nostru favorit de brânzeturi din lapte de capră.

Gurmandul nostru a avut parte de un moment pe gustul lui și de o revelație culinară în timpul delectării cu aceste brânzeturi de cea mai înaltă calitate 🍶 Preferatele lui sunt rulourile cu piper, ierburi de provence și fenugreek 😃 (semințe de schinduf), iar ale mele cu mucegai albastru, ierburi de provence, trufe și cele clasice. Un gust pătrunzător îl au rulourile cu mucegai alb și o textură pufoasă, delicioasă, o are crema de brânză tartinabilă. La fel de îndrăgit este și kefirul, împreună cu iaurturile ‘Trei Iezi’ 🐐🐐🐐 cucuieți.

Noi de abia acum am reușit să le degustăm pe toate, deși o parte din ele sunt deja răspândite prin familie, la iubitorii de brânzeturi ❤ Ne-am răsfățat cu platouri sau cu diverse combinații reușite, unde brânza La Colline a fost în topul preferințelor 🤤 Ce spuneți de combinația aceasta? Mușchiuleț de mistreț cu brânză de capră cu mucegai albastru și trufe, ouă de prepeliță și legume culese din grădină 😋 yum, vă provocăm să încercați!