Salutăm Prăvălia cu Sandvișerie (Marty Restaurants Piața Muzeului) pentru că au adunat în prăvălia lor cu eroi locali cei mai faini producători din Cluj și nu numai! 👏

Acum, imaginați-vă că sunteți împătimiți ai produselor locale de calitate, prieteni cu acești producători minunați și vă plimbați în inima orașului într-o zi de iarnă, când brusc dați de un mic Rai al brandurilor voastre preferate.

Noi asta am pățit și am dat buzna înăuntru 😄, unde am fost întâmpinați de o prezență foarte plăcută, care ne-a invitat pe un ton vesel să luăm un coș și să ne bucurăm de cumpărături. I-am zâmbit după mască și i-am spus că nu venisem cu intenția de a cumpăra, dar ne-ar plăcea să ne uităm.

Pe principiul, frigiderul e plin de produse locale, nu vrem să îl burdușim iar, căci ne place când nu facem risipă alimentară, lala lala și uite așa nu numai că am plecat de acolo cu coșul plin de produse, până la urmă, dar am cerut și permisiunea de a scrie pe blogul nostru despre micul Eldorado al producătorilor locali, printre care amintim doar câțiva prieteni: Atelierul de brânză NarCheese, Dovleac de Cluj, Bunătăți uscate, Cămara de la Munte, La Colline, Luna Solai, Carmangeria Pasini, Trântorul, Kutuma ❤ și așa mai departe.

Ce vă putem garanta este că au o atmosferă superbă acolo, produse dintre cele mai bune, personal foarte primitor și un slogan pe măsură. Au reușit să aducă în zona 0 a orașului produsele noastre de bază, pe care le-am consumat dintotdeauna, încă dinaintea alternativelor de peste mări și țări.

Cred că este unul dintre cele mai frumoase locuri din oraș de unde pleci garantat cu certitudinea că vei avea parte de o experiență culinară specială, susținând totodată economia locală și artizanii gustului. Unii spun că este un lux să mănânci local, noi credem că este firesc, inteligent și responsabil 😉

Așadar, sper ca acum, mai ales în prag de Sărbători, să dați o fugă până la Marty și să vă umpleți mesele de produse hrănitoare, care oferă suflet mâncării.

Vă îmbrățișez 🤗, Ioana