Nimic, din punct de vedere culinar, nu ador mai mult de Sărbători ca turta dulce 😍 făcută bună, cu ouă, miere, unt și înmuiată în lapte cald de casă, în timpul degustării.

Când nu am timp să fac eu, iau turtițele de la Greenery ❤ pentru că le ador formele, modul în care sunt decorate, simplu și de impact, glazura delicioasă și mai ales selecția de ingrediente: ouă, miere, unt, bicarbonat de sodiu, condimente, suc de lămâie, nuci, făină de grâu și zahăr. Simplu, natural, gustos și sănătos.

Să scriu despre astfel de produse este o imensă bucurie, pentru că am șansa să împărtășesc cu voi, comunitatea Culinarativ, produse mai aproape de adevăr, cu o frumoasă poveste și care sunt hrănitoare și foarte bune la gust!

Spre exemplu turtițele de la Anda au un parfum de sărbătoare, o textură densă și aerisită totodată și puterea de a mă duce cu gândul la vârsta de 5-6 ani, când primeam turte de casă de la bunica mea, de fiecare dată când mergeam la plimbare. Era în drumul nostru o doamnă tare drăguță care le făcea și cumpăram de la ea 🥰

Cred că nu există revelație mai faină, ca aceea de a redescoperi un gust de mult uitat. Cel puțin într-o lume a exploziei de arome exotice, care nu m-a ocolit nici pe mine 🤤, să pui pe masă un produs bun, local, care are gustul copilăriei, este mare lucru.

Aici veți descoperi cei mai buni producători locali, cele mai desăvârșite gusturi de odinioară și cele mai fericite alegeri în materie de gastronomie locală cu ingrediente 100% autohtone. Toate testate de noi și recomandate cu drag vouă ❤

De asemenea, aștept cu drag recomandări de produse deosebite și din partea voastră!

Vă pup, Ioana 🤗