Pentru toți gurmanzii în căutare de gusturi pătrunzătoare și intense de savurat pe post de gustare sănătoasă sau de condimente numai bune pentru a da acel deliciu mâncărurilor, noi vă recomandăm produsele prietenilor noștri de la Bunătăți uscate. Cele din imagine au fost deja testate, pungile sunt desfăcute, iar conținutul mai mult sau mai puțin păpat – oricum nu vă rezista mult timp la noi! 😋

Ceea ce-mi place mult atunci când le degust bunătățile este faptul că mă duc cu gândul la hrana bună, culeasă din inima naturii, care nu este doar hrănitoare și gustoasă, ci și un veritabil medicament pentru menținerea sănătății.

Până acum, am testat ceaiul multifruct și îi ador simfonia de arome, dar mai ales momentul acela când scot fructele calde din ceai și le savurez pe loc (nu facem risipă alimentară 😄), apoi în topul preferințelor sunt vișinele uscate pentru acel gust mai pătrunzător decât al fructului proaspăt și nu în ultimul rând pulberile din usturoi și zmeură.

Pe cea din usturoi o folosesc tot timpul la gătit, pentru că iubeeesc usturoiul, iar pe cea din zmeură plănuiesc să o folosesc în deserturi (e acrișoară și nu știu de ce, dar atunci când o gust simplă, îmi amintește de vata de zahăr din copilărie. Nu știu de ce fac această asociere, promit că nu e exact același gust, însă nu reușesc să simt altfel 🙈)

Ah și mai am leurdă uscată, bunul usturoi sălbatic 🧄, care din nou, are un gust foarte intens, datorită metodei de conservate folosite: deshidratarea. Frumusețea constă în faptul că produsele își păstrează o mare parte din nutrienți și vitamine, timp în care nu au adaos de zahăr, conservanți sau aditivi.

În fiecare produs testat se simte calitatea, respectul și iubirea față de hrana curată, iar acest aspect mă bucură peste măsură ❤ Noi suntem foarte încântați de produsele lor și le recomandăm pretutindeni, în stânga și în dreapta!

Le puteți comanda din Micul Aprozar, la întâlnirile ROA Cluj, la Sat pentru Oraș sau la Prăvălie cu Sandvișerie. Acestea sunt doar câteva locuri de unde noi ne aprovizionăm, cu siguranță puteți descoperi produsele și în alte locații 🤗