Am vrut să fim printre primii care degustă noul meniu al fetelor de la Greenery, prin urmare miercuri spre seară i-am scris Andei și am făcut prima noastră comandă ❤ Cum eram pe fugă puțin, nu am mai stat să caut meniul pe #tazz, să văd poze sau prețuri, pur și simplu am intrat rapid pe pagina de Facebook Greenery, am citit meniul postat acolo și am comandat rapid printr-un mesaj în privat tot ceea ce mi-a atras atenția ca titlu și ingrediente. Practic, atunci când a venit comanda, în afară de pizza (pe care chiar în ziua aceea o văzusem într-o postare), nu știam cum arată celelalte preparate. Totul a fost o surpriză de la un cap la altul ☺

Ei bine, ceea ce urmează este o recenzie sinceră a fiecărui preparat și a experienței per total! De abia aștept să vă spun ce m-a surprins, la ce nu mă așteptam și ce am încercat pentru prima dată și mi-a plăcut la nebunie 🤤

În primul rând am apreciat, dincolo de faptul că toate preparatele au în compoziție ingrediente locale (în proporție de peste 70%), alegerea lor în materie de ambalaje compostabile – un atuu și o alegere lăudabilă 👏 Apoi, mi-a plăcut cât de bine împachetate au fost preparatele și ce bine mirosea conținutul. Menționez că au ajuns calde la noi, ceea ce este din nou un lucru foarte bun! Acum, să trecem la partea interesantă – mâncarea!

Ne-am dorit să testăm ciorba bunicii de cartofi cu tarhon și bine ne-am gândit, pentru că a fost un deliciu. Am apreciat textura fină și delicată și gustul perfect echilibrat, ca la buna acasă 👵🏻 Inclusiv estetic, cu un aspect simplu și natural, părea că a făcut-o o buni tare îndemânatică într-ale gătitului. Ne-a plăcut cum s-a simțit tarhonul și cât de consistentă a fost. Recomandăm!

La felul următor bătălia s-a dat între pizza pe crustă din conopidă 🍕 și sandviș-ul “de alt fel” 🥪 Aici am avut surpriza surprizelor! Inițial am crezut că pizza va fi vedeta serii, iar sandvișul acela dolofan cu de toate în el va fi cel mai sigur plăcerea serii, căci regele știam sigur că va fi desertul (pentru că am o sensibilitate pentru deserturi, nu de alta 🙈). Cu toate acestea, ce credeți? Pizza a fost într-adevăr un mic colț de rai, cu al ei blat de conopidă, asezonată cu sos de roșii, brânză de burduf, champignons și busuioc – o reverie de gusturi, extrem de light și de pătrunzătoare ca și gust, dar! Să vedeți sadvișul.

La o primă vedere, simplu ca aspect, dodoloț, cu de toate înăuntru. Nici nu știam dacă pot mușca din el, pentru că era “înalt”, cu două felii generoase de focaccia de casă, cu papară de ou de la fermă friptă cu ghimbir și usturoi, cașcaval afumat, ardei copți, castraveți, totul acompaniat de un fenomenal sos de muștar de la Cluj cu miere. Într-un final, m-am încumetat și am mușcat din el, având 2 clipe mai târziu revelația serii 😲

Sincer vă spun că nu mă așteptam să fie chiar atât de bun. Nu știu ce au făcut fetele de la Greenery, câtă iubire au pus, ce ingredient secret au folosit, pentru că la așa un gust nu mă așteptam. Acel muștar a făcut minuni acolo, iar combinația de mirodenii și bunătăți a fost ceva de vis. Nu pot descrie gustul cum aș vrea, aș fi vrut să fiu maestru bucătar acum sau emerit chef ca să pot să redau în cuvinte fiecare nuanță pe care au simțit-o papilele mele gustative. Mai mult, deși pare un preparat încărcat sau greu, din contră, a fost foarte foarte ușor.

Toate preparatele au avut un lucru în comun: sunt foarte light. Nu te simți balonat sau greu, chiar dacă mănânci 3 feluri la o masă. Mie asta mi s-a părut genial 😄 Mai ales că eu mai mult de un fel, maxim două la o masă, nu prea pot mânca.

Bun și acum să trecem la rege 👑: un desert pe care Marius l-a mai încercat, însă eu nu. A fost prima dată când am mâncat mere coapte condimentate în cocă. Vă dați seama că depindea de Anda și de Csilla cum aveam eu să percep acest fel de mâncare de acum încolo, nu? 😂 Ei bine…m-au terminat. Vreau să spun că după prima îmbucătură am închis ochii pentru a savura și mai bine momentul și mai ales pentru a simți cum merele moi și coapte la interior se îmbinau așa de bine cu aluatul asezonat cu dulceață..ăvaaa..a fost ceva, ceva de nedescris. Parfumul ca de sărbători, coca caldă, merele dulci, dulceața fină. Vă rog, faceți-vă o favoare și comandați-vă acest desert 🥰 Noi sigur îl vom mai comanda.

Dacă v-am făcut cumva poftă și vreți să plasați o comandă, vă invit pe formularul de AICI>> sau chiar aici pe Tazz by eMAG.

Felicitări fetelor pentru acest formidabil debut și mulțumim pentru întreaga experiență! 🤗😍❤🍾