Fetele de la Greenery, Anda & Csilla, ne pregătesc o serie de surprize delicioase! 😮

Sunteți pregătiți pentru un nou meniu, Weekly Specials, preparate surprinzătoare, o pizza așa cum piața clujeană nu a mai gustat până acum, deserturi ca odinioară și multe alte delicii preparate preponderent din produse locale, meat free, în stilul caracteristic și atât de personal al acestui brand iubit tare, tare de noi? Pfiu, să respirăm, atât entuziasm, dar adevărul este că ne-am bucurat nespus când am aflat vestea celor de la Greenery! Așadar, am pus mâna pe telefon și am sunat-o pe Anda, deoarece am vrut să aflăm totul de la ea!

Mai jos puteți savura acest interviu ‘cozy’, precum o poveste la un ceai cald:

🔸 𝐀𝐧𝐝𝐚, 𝐧𝐨𝐢 𝐧𝐞 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐯𝐚 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐬̦𝐢 𝐬̦𝐭𝐢𝐮 𝐜𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐧𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐜𝐮 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐦𝐚̂𝐢𝐧𝐢 𝐢̂𝐧𝐝𝐞𝐦𝐚̂𝐧𝐚𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐬𝐭𝐚̆𝐯𝐢𝐥𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐡𝐫𝐚𝐧𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐚̆. 𝐃𝐞 𝐜𝐮𝐫𝐚̂𝐧𝐝, 𝐢̂𝐧𝐬𝐚̆, 𝐚𝐦 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐜𝐚̆ 𝐚𝐢 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐨𝐢. 𝐔𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮 𝐧𝐨𝐮? 𝐌𝐞𝐚𝐭 𝐟𝐫𝐞𝐞? 𝐃𝐞𝐥𝐢𝐯𝐞𝐫𝐲? 𝐀𝐦 𝐯𝐚̆𝐳𝐮𝐭 𝐜𝐚̂𝐭𝐞𝐯𝐚 𝐩𝐨𝐳𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐢̂𝐦𝐢 𝐞 𝐩𝐨𝐟𝐭𝐚̆! 𝐒𝐩𝐮𝐧𝐞-𝐦𝐢, 𝐜𝐮𝐦 𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭 𝐭𝐨𝐭𝐮𝐥? ❤

Mersi Ioana, tare mă bucur că mi-ai dat șansa să povestesc despre asta. În comunitatea noastră de foodies, care caută să cumpere produse locale și să aibă un stil de viață sănătos, aproape de natură și de cei care produc hrana, Greenery este probabil un nume deja cunoscut. De-a lungul celor 5 ani de când existăm am încercat să pătrundem comunitățile de producători, să cunoaștem mai multe despre ce înseamnă produs local și să dezvoltăm o înțelegere despre de ce e mai bine și mai util nouă dar și economiei locale să ne aprovizionăm din zonă.

Adevărul e că am rămas o bună parte din timp cuibăriți în nișa noastră, unde am simțit că putem acumula informații, să ne dezvoltăm o rețea de parteneri și să creștem, pregătindu-ne pentru momentul în care să ne facem cunoscuți și în ‘mainstream’ dacă pot să îi zic așa. Asta înseamnă că ne-am creat un meniu fix pe care îl vom posta pe platformele de delivery. Pe lângă meniul fix vom avea și Weekly Specials, un meniu care se va modifica săptămânal. Și da, rămânem axați pe meniu meat free, adică vegetarian, tot în același scop, de a încuraja consumul responsabil. 𝐏𝐞 𝟏𝟗 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚̆𝐦!

🔸 𝐂𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐜𝐮 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮. 𝐒𝐚̆ 𝐧𝐞 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚̆𝐦 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐮𝐫𝐩𝐫𝐢𝐧𝐳𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐭𝐰𝐢𝐬𝐭 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞? ☺️

Noul meniu va conține preparate inspirate din tradițional. Pentru că ne aprovizionăm în cea mai mare parte local, preparatele noastre vor conține ingrediente sezonale, ceea ce înseamnă că vom și schimba / adapta meniul în fiecare sezon. Dacă întrebai de ceva surprinzător, pot să spun că da, combinația de ingrediente va fi surprinzătoare de exemplu în sandvișurile noastre 🥪, dar și în pastele 🍝 pe care le vom avea. 𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐦 𝐜𝐞𝐯𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐮𝐫𝐩𝐫𝐢𝐧𝐳𝐚̆𝐭𝐨𝐫, 𝐬̦𝐢 𝐚𝐧𝐮𝐦𝐞 𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐞 𝐟𝐞𝐥𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚 🍕 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐥𝐞-𝐚𝐭̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐭 𝐩𝐞 𝐩𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐚𝐧𝐚̆. Pe lângă asta, meniul nostru conține și ‘ronțăieli’ le zicem noi, care se pot comanda ca niște snacks-uri între mese, ceva bun de gustat și savurat într-o pauză de lucru.

🔸 𝐈̂𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐫𝐢 𝐦𝐚̆ 𝐮𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐞𝐧𝐭𝐮𝐳𝐢𝐚𝐬𝐦 𝐥𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐜𝐮𝐫𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐟𝐥𝐮 𝐜𝐞 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐚 𝐬𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐭𝐚̆𝐮 🥰

𝐀𝐯𝐞𝐦 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢, 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐞𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐨𝐚𝐬𝐞, 𝐝𝐚𝐫 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭, 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐫𝐞𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐢̂𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭 𝐠𝐮𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐞𝐢. Papanașii noștri inocenți, sunt papanași fierți sau cum alții îi mai știu sub numele de gomboți sau găluște, apoi tăvăliți în pesmet cu puțin zahăr și sirop de lavandă, pe care îi garnisim cu smântână și dulceață de mure de pădure. Al doilea desert conține bucăți de măr coapte cu condimente, învelite în aluat și prăjite. Noi le zicem gogoșele, pe care în acest sezon le facem cu mere, dar vara le vom face și cu alte fructe de sezon, cum sunt piersicile.

🔸 𝐏𝐞 𝐜𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐨𝐝 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞? 𝐀𝐢 𝐬̦𝐢 𝐨𝐩𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐩𝐢𝐜𝐤-𝐮𝐩? 😊

Platformele pe care vom fi prezenți sunt Glovo, Tazz by Emag și încă două platforme mai mici cu care acum suntem în discuții. Dar comenzile se vor putea plasa și în formularul nostru propriu pe care îl vom face cunoscut pe pagina de Facebook și Instagram. 𝐏𝐥𝐚̆𝐧𝐮𝐢𝐦 𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐮𝐧𝐚 𝐢𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐧𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐬𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫.

🔸 𝐂𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐯𝐨𝐢𝐚𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐛 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞, 𝐬̦𝐭𝐢𝐮 𝐜𝐚̆ 𝐚𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐭. 𝐌𝐚𝐢 𝐚𝐢 𝐢̂𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐧 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟐𝟎𝟐𝟏? 😋

Evenimentele sunt pentru noi cel mai bun prilej de a intra în contact cu clienții noștri, cu cei care ne urmăresc și cei care ne împărtășesc valorile. Așa că a fost foarte greu anul trecut pentru noi, când a fost foarte greu să ne întâlnim. Anul acesta, pe măsură ce se vor relaxa restricțiile în contextul pandemiei, vom organiza evenimente de gătit, ateliere, cine și brunch-uri. 𝐒𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐥 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐚𝐜𝐮𝐦, 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝟐𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞. Aici, clienții noștri vor putea și să își țină ziua de naștere sau să sărbătorească un eveniment în familie, iar noi le punem la dispoziție atât camera de dining cât și bucătăria, dacă vor să gătească ei, sau putem noi să gătim pentru ei.

🔸 𝐔𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐠𝐮𝐫𝐦𝐚𝐧𝐳𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐜𝐢𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐚𝐜𝐮𝐦 😄

Mulțumim că ne urmăriți și că ne susțineți! Vă așteptăm din 19 ianuarie. 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭̦𝐢 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐫𝐞.

𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐱 𝐀𝐧𝐝𝐚 𝐬̦𝐢 𝐂𝐬𝐢𝐥𝐥𝐚

Mulțumiiiim Anda pentru aceste informații foarte faine! De abia așteptăm să comandăm de la tine minunatele preparate, surprinse așa de bine în fotografii și să le facem un review la cald, aici pe Culinarativ! ❤

Photo (c): Greenery