Miercuri seara ne-a prins pe zoom cu inițiatorii platformei Gust de Iași, alături de care am degustat online uleiurile Zorian ❤ Am primit 4 mostre, de care ne-am bucurat timp de mai bine de două ore, ascultând relatările doamnei Genoveva Cojocaru – omul din spatele unui brand puternic, care se mândrește cu o moștenire deosebită, produse premium, multe dintre ele certificate ecologic și premii câștigate la nivel internațional.

Dincolo de momentele delectării cu un produs local de excepție, ne-am bucurat de informațiile primite în contextul întâlnirii, cunoscând totodată oameni deosebiți, interesați de calitatea hranei pe care o consumă, de producătorii locali din arealul lor și de respectarea mediului în care trăiesc.

Credem cu tărie că aceste întâlniri sunt o gură de aer proaspăt în comunitatea noastră, pentru simplul fapt că ne conectează cu adevărați profesioniști în domeniu, oameni pasionați de ceea ce fac și doritori să lase o moștenire frumoasă prin alegerile și acțiunile lor de zi cu zi 🙏 Prin urmare, ne dorim să le mulțumim încă o dată prietenilor de la Rural Development Research Platform pentru invitația de a participa pentru a doua oară, în calitate de bloggeri, la unul dintre evenimentele lor foarte, foarte faine.

Revenind la vedeta serii, Uleiul Zorian, nu putem decât să lăudăm acest produs deosebit, curat, de înaltă calitate, care merită să ajungă pe mesele cât mai multor familii gurmande 🥰 Preferatul nostru, de departe, a fost uleiul de floarea soarelui cu usturoi, pentru gustul intens, aroma deosebită și ce-i drept, pentru că adorăm usturoiul 🧄

De asemenea, ne-a impresionat uleiul de floarea soarelui cu anason, un gust pe care l-am explorat și contemplat pentru prima oară și care ne-a surprins papilele gustative cu totul. Acea aromă merită să fie savurată pretutindeni în mâncare, mai ales în salate sau pe o carne de pește fină. Pe de altă parte, uleiul de cânepă ne-a binedispus, având o aromă intensă și o textură voluptoasă.

Ultimul, dar nu cel din urmă, care de altfel a fost primul degustat în cadrul întâlnirii noastre, excelentul ulei de floarea soarelui, certificat ecologic, cu un gust fin, catifelat și parfum pătrunzător de semințe de floarea soarelui 🌻 Pentru noi, a rămas în top, un clasic cu care mâncărurile noastre se vor întâlni des în bucătărie.

Impresia per total referitor la aceste produse este că au reușit să ridice mult ștacheta, provocând alte branduri să privească atente, totodată cucerindu-i pe cei care nu negociază când vine vorba despre gustul local, bun și ca o odinioară 😋

Suntem foarte încântați că am avut pe masă acești stropi de soare 🌞 îmbuteliați în sticluțe de mostră, iar în viitorul apropiat ne dorim să scriem un articol calat întrutotul pe Uleiul Zorian. Așadar, rămâneți aproape pentru că vor urma noi postări interesante și numai bune de savurat la ceas de seară!🌛