“Ești ceea ce mănânci”, prin urmare noi spunem că poți fi miraculos. Nu ne crezi? Ei bine, eu (Ioana, aici la tastatură) te provoc să testezi laptele de măgăriță de la Magic Milk ❤, un produs minune pentru sănătate.

Știam despre proprietățile miraculoase ale acestui lapte, așadar nu am stat prea mult pe gânduri când l-am adăugat la comanda din grupul ROA Cluj – vânzare directă de acum ceva timp (știți voi, acel grup fain de producători care acum a crescut așa de frumos și unde ne sunt atât de mulți prieteni dragi). Cel mai probabil, va urma o serie aici pe blog cu produsele comandate de la ei, focusul fiind pe producătorii locali care au venit noi în grup.

Revenind la partea interesantă, vă pot spune că acest lapte are un gust foarte plăcut, nu are miros, iar textura este foarte ușoară. Noi am luat varianta la 500 ml, însă se poate achiziționa și la 1 l 😃 După ce l-am băut dimineața pe stomacul gol, ca pe un medicament atât de fin și delicat, ne-am decis să devenim clienți fideli și desigur să vă recomandăm și vouă acest produs de excepție. Recomandarea este din categoria: ”Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană” – Hipocrate.

Beneficiile pentru sănătate sunt multiple – voi enumera doar câteva dintre acestea: laptele de măgăriță este cel mai apropiat de lapte matern (țin minte că atunci când eram mică, mama mea a primit lapte de măgăriță din Israel pentru mine și știu că era așa buuuun 😋), are de 46 de ori mai multă vitamina C decât laptele de vacă și de 4 ori mai mult fier decât acesta, conține vitaminele A, D, E, B1, B2, B6, acizi grași esențiali Omega 3 & Omega 6 și este slab în grăsimi (între 0,8 – 1,1%).

De asemenea, laptele de măgăriță este un remediu antic, foarte bun în tratarea diferitelor afecțiuni, precum astmul și pneumonia, dar și în cazul bolilor mai complexe. Ajută la menținerea unui metabolism bun și are efecte fantastice pentru piele, deoarece conține un compus minune: AHA, regăsit în multe produse premium anti-îmbătrânire. Mai mult, oferă strălucire și sănătate podoabei capilare 🥰

Eu am menționat aici doar o parte dintre beneficiile consumului acestui lapte fenomenal pentru sănătate și îndrăznesc să-l recomand tuturor pe cel de la Magic Milk 🍶. Sunt oameni tare faini și au un produs excepțional! Sperăm ca pe când vremea va fi mai bună să le facem o vizită și să scriem, așa cum v-am obișnuit și povestea din spatele acestor produse locale mult iubite.

Întotdeauna vom testa, vom cunoaște producătorul local și apoi vă vom scrie, pentru că ne dorim să răspândim vestea despre ceea ce este bun, local, de sezon, curat, calitativ, cu poveste și tradiție, despre acele produse, care nu doar ne umplu mesele, ci și inimile, fiind deopotrivă hrănitore și sănătoase. Finalmente, ne hrănim în medie de 3 ori pe zi, așadar de ce să nu o facem ca la carte 😉 Alegerea e la noi.

Articol scris pe piesa: Beauty in the Light – Hollow Coves https://www.youtube.com/watch?v=sOEZxGfJh5w

Uneori îmi place să dau replay la o piesă faină și să scriu pe ea. Poate vă place și vouă 😊