Azi împlinim 1 an 🥳, 1 an de când spunem povestea producătorilor locali și vă relatăm de-a fir a păr experiențele noastre culinare. Un an plin de istorisiri savuroase, întâlniri deosebite, evenimente gastronomice, inițiative unice și amintiri pe măsură. 365 de zile cu și despre hrana locală.

Suntem nespus de fericiți că am ajuns în acest punct, mai ales că totul a crescut organic și prea puțin plănuit, fiind o activitate de suflet, realizată în timpul liber.

Acum, că tot suntem cu entuziasmul la cote maxime, ne arde de povești și Giveaways 🎂, așa că vom trece scurt în revistă ce a însemnat pentru noi acest an și mai ales cu ce ne-am îndeletnicit, iar la final vom încheia glorios cu un Giveaway aniversar:

🔸️ Am lansat pagina de Facebook și Insta (Blogul a urmat 6 luni mai târziu) în an pandemic. Mulți prieteni ne-au sunat sau ne-au scris în acea perioadă, doritori să afle de unde își pot comanda produse locale. Ne-am simțit utili 🤗

🔸️ 2 luni mai târziu organizam primul brunch de vară la Hari Berry AFINE & MURE alături de patru oameni deosebiți, Cristina și Dumitru Nemeș & Chef Will Cunneen și Alida Cunneen. Au mai urmat și altele.

🔸️ Ne-am făcut datoria de Hoinari Coolinari și am participat la diverse evenimente gastronomice organizate de My Transylvania, Valea Verde Retreat – Transylvania, Delicium – Jams and Syrups și ne-am perindat des pe la Targul Satului.

🔸️ Am poposit și la lansările ghidului de consum Food Waste Combat (cu ei am realizat și un cartonaș informativ despre cum alegem un producător de încredere) și la întâlnirea organizată de Asociația Mai Bine în cadrul proiectului #GoEathical.

🔸️ Am scris interviuri despre oameni faini și platforme ingenioase de promovare a producătorilor locali, ca de exemplu Greenery & Dynamic Market, iar la rândul nostru am fost intervievați de prietenii de la Medias Live. Am avut plăcerea de a le vorbi femeilor minunate din cadrul Cluj International Women’s Club și cel mai interesant, ne-am prezentat la degustările online pe zoom cu Gust de Iași. Culinarativ a ajuns să fie prezentat și la Summitul despre Feminitate. Epic.

🔸️ Am lansat Comunitatea Culinarativ (super recent) și e grozav ce se întâmplă acolo!

🔸️ Ne-am distrat cu multe, muuulte Giveaways, unul palpitant fiind cu 1Mall România, în cadrul căruia am oferit magazine virtuale producătorilor locali.

🔸️Am fost 2 dintre cei 4 oameni care au pus bazele REKO Cluj – actualul ROA Cluj – know & rate us. În prezent, nu ne mai implicăm în această inițiativă, care se dezvoltă frumos de altfel.

🔸️ În mare parte din timp ne-am bucurat de vizite la producătorii locali împărtășind povestea lor pe blog, am scris despre restaurante care au în meniu preparate pe bază de ingrediente autohtone și despre băcănii, concepând recenzii sincere și cunoscând oameni incredibili, dornici de a face o schimbare ❤

Scopul a fost și va rămâne promovarea unui stil de viață sănătos și a hranei locale de calitate. Susținerea artizanilor locali și a economiei locale, prin decizii pe care le luăm zi de zi, la capitolul hrană.

Anul acesta avem în plan și mai multe lucruri faine, începând cu acest Giveaway aniversar prin care îți mulțumim pentru toată susținerea ta! 🤗🥰

🎁 Îți vom oferi un pachet cu bunătăți de la dragii noștri producători locali, care va conține produsele noastre preferate și 3 bilete pentru tine și familia sau prietenii tăi la unul dintre evenimentele gastronomice pe care le vom organiza anul acesta. Momentan nu se anunță nimic, însă te vom ține la curent cu calendarul evenimentelor.

👉 Tot ce trebuie să faci, este să ne lași un comentariu (în postarea de pe pagina de Facebook, aici) cu o urare aniversară sau cu orice vrei tu, un emoticon, ceva de dulce dacă nu ne placi 🙈, orice vrei să ne transmiți va fi extrem de apreciat!

👉 Opțional, te invităm să ni te alături în Comunitatea Culinarativ, dacă vrei să interacționezi cu noi la un nivel mai personal și dacă vrei să te implici în discuțiile faine de pe grup.

📍 Giveaway-ul va lua sfârșit după Paști, în data de 09.05.2021, la ora 20:00 când vom anunța câștigătorul. Noi ne întoarcem în 10 mai la Cluj, iar în cursul săptămânii vom livra personal pachetul – doar în Cluj-Napoca.

Vă pupăm și vă mulțumim din suflet pentru tot! 🙏