Weekendul acesta este despre planificări serioase în ceea ce privește următoarele cumpărături 🍓🥬🧀🍞Ce spui de puțină inspirație pentru coșul tău? 😃

Noi așteptăm cu poftă să ne vină sparanghelul comandat de la Horia Indolean din Dezmir 🤤

Apoi, sperăm să mai prindem căpșunile dolofane 🍓 de la Ferma Save (dacă te tentează, le găsești de cumpărat la Sat în oraș). Despre ele am scris și anul trecut un articol fain, îl găsești pe blog.

În plus, aruncă un ochi și peste oferta de la Pachetul Verde 🥬 pentru că e de vis și dacă iubești roșiile deshidratate 🍅, comandă cu încredere de la Desaga cu legume pentru că sunt de departe unele dintre cele mai reușite de pe piață.

Ce ni s-a părut super interesant, sunt bureciorii de câmp 🍄 de la VeroVita House, pe care i-am văzut doar în poze și Mozzarella de la Caseus, o delicatesă fină și pufoasă (degustată și adorată)

O altă descoperire mi-nu-na-tă este uleiul trufat de la Tanola (din inima Bucovinei – comanda se poate plasa prin Nord Natural Hub) și laptele de măgăriță 🥛 de la Magic Milk – un aliment minune pentru sănătate.

De asemenea, o alegere inspirată sunt fructele deshidratate de la Bunătăți uscate (încearcă vișinele 🍒) și Raclette-ul 🧀 de la Atelierul de branza NarCheese, pentru acea savoare de neuitat. Aici merge și un vin bun 🍷 de la Crama Vatra Rosia.

Din gama pastelor, noi spunem Fettuccine cu rozmarin 🍝 de la Pasta Pedroni (super subiectiv, pentru că toate sunt bune, dar nah, avem și noi preferatele noastre) și produsele oamenilor dragi de la Pomăria Bădăcin, care au grijă să ne răsfețe cu fructe ecologice 🍑

Gama de siropuri de la Delicium – Jams and Syrups (și în special ceaiul lor) + siropurile de la Cămara de la Munte sunt de neratat vara aceasta, iar nectarul de afine de la Hari Berry trebuie încercat de toată lumea.

Și mai sunt multe, multe alte produse excepționale pe care urmează să ți le prezentăm rând pe rând 😘, însă acestea sunt pe lista noastră de cumpărături acum.

P.S.: Sursă poze: dragii noștri producători locali ❤

P.S.S.: Haide și în Comunitatea Culinarativ pentru a povesti mai pe îndelete despre produse locale, producători și alte subiecte de interes pe tema aceasta: rețete, provocări, întâmplări ș.a.m.d, iar dacă ai încercat unul sau mai multe dintre produsele de mai sus, spune-ne cum ți s-au părut 😘