Minunățiile acestea au mai fost la noi pe blog acum mult timp și vă spuneam atunci cât de impresionați am fost de aspectul lor, de gustul aromat și de textura delicioasă ❤

Ei bine, și de data aceasta am avut aceeași experiență plăcută cu produsele prietenilor noștri de la Varza Kale de Cluj 🤗

În primul și în primul rând, nu am putut să nu mă gândesc la faptul că pot comanda căpșuni aromate chiar în plin sezon rece dintr-o sursă locală. Și nu de la supermarket, nu aduse de peste hotare, ci de aici de lângă noi, crescute în județul Sălaj, comuna Horoatu Crasnei, sat Stârciu.

Bucuria pentru mine a fost că am putut simți acea savoare autentică a fructului copt în razele soarelui. Am simțit că mănânc căpșuni 🍓, iar acum mă tot gândesc câte rețete dulci pot face cu ele toamna aceasta.

De roșiile roz crețe nu mai spun. Așa mari, dolofane, rozosine și foarte cărnoase, m-au făcut să le savurez și goale 🍅 Pur și simplu am mușcat din ele ca dintr-un fruct ajuns la deplină maturitate. Le-am savurat și în amintirea gustului intens pe care-l avea hrana odată.

Cât despre varza kale 🥬, e o desfătare în sine, 100% naturală, categoria 1, foarte proaspătă și cu un aspect impecabil. Personal, o folosesc în salate sau fac chips-uri din ea 😃 sunt super gustoase și foarte sănătoase.

Dacă îți dorești să comanzi oricare dintre aceste bunătăți o poți face pe pagina Varza Kale de Cluj 😊 Ei au livrările marți și din câte am înțeles îți pot aduce și un pachet cu toate aceste bunătăți, așa cum am avut și noi.

Buuun, acestea fiind spuse, eu merg să termin de savurat căpșunile și să fac o baie caldă, cu spumă, sare și lumânări. Pentru că e frig și tânjesc uneori după vară, poate și de asta nu mă mai dezlipesc de căpșuni 😂 În fine, îți doresc o seară superbă și fie ca întotdeauna să te hrănești sănătos, local și cu multă poftă!

P.S.: Rămâi aproape pentru că urmează să mergem din nou în vizite la producători și pregătim câteva surprize faine 😃 îmbrățișări!