Experiență culinară în pregătirea zilei de 1 Decembrie
Am sărbătorit ziua de 1 Decembrie în două feluri: acum câteva zile, în avans, împreună cu 2 prieteni tare, tare dragi nouă și azi, alături de câțiva producători locali din Țara Călatei.
Despre prima experiență vom povesti acum și anume despre ziua tradițională cu bucate alese
Totul a debutat cam așa. Ne-am adunat 4 gurmanzi, am pus colinde și am gătit numai bunătăți tradiționale: pâinici cu unt și usturoi, fasole cu ciolan afumat din gama Gourmet Expres by Mariflor și un desert iubit de mulți: o tavă cu ciocolată de casă. În plus, am pregătit două platoașe cu brânză de casă, nuci, roșii, ouă proaspete și slănină Am avut și zacuscă + ardei picanți din producție proprie.
- Fasole cu ciolan
- Platou 1 Decembrie
- Iahnie de fasole pe foc
Am cinstit, Marius a cântat la tilincă și cu toții am avut numai cuvinte de lăudă la adresa gazdei care ne-am omenit așa cum se cuvine. A fost prima dată când am încercat produsele din gama Gourmet a brandului local Mariflor și am rămas foarte plăcut impresionați . Merită testate!
Da, a fost o zi frumoasă alături de prieteni, dar și emoționantă. Am celebrat măreția și splendoarea acestei țări, dar ne-au trecut și fiorii realizând cât de îngenuncheată este acum, cât de păgubită și uitată. Are nevoie de respectul și prețuirea noastră. De iubire, căldură, unitate și dreptate. Are nevoie de adevăr și de grijă. Are nevoie de fiecare român să o ridice prin faptele și vorbele sale.
La mulți ani, România!