Bucurii culinare de la ROA
Așa cum le-a adus Marius acasă ieri și cum eram eu în acel moment, în pijamas, așa le-am luat în primire și le-am fotografiat / filmat pentru voi. Sunt bunătăți de la Pachetul Verde, Pasta Pedroni și Bere Made in Câmpenești cumpărate de la ROA
Doar în seara asta reușesc să le inaugurez, pregătind o porție de fettuccine artizanale cu ou și rozmarin de la Pedroni, acompaniate de un sos bun de roșii (făcut de mama din roșiile cultivate de noi) în care voi adăuga și ceapă verde proaspătă de la Pachetul Verde…yum
Cât despre bere, ceva îmi spune că Marius o va degusta în seara asta ; el vă poate spune mai multe despre berea artizanală fermentată natural, pentru că o adoră și cumpără adesea de la Bere Made in Câmpenești. Azi are de ales între Arămie, o bere fermentată natural în stilul berilor Strong Bitter și Festival Beer, o bere specială cu origini în festivalurile de bere din Germania.
Presimt că în următoarele minute ne vom bucura simțurile la maxim și ne vom răsfăța papilele gustative cu deliciile acestea, care au fost pregătite la rândul lor de oameni dragi și faini, pe care-i admirăm și respectăm mult
Nu cred că mai are rost să vă spun ce parfum de rozmarin este în bucătărie acum. Superb. Cert este că atunci când alegi produse locale, fiecare masă pregătită devine o experiență culinară în adevăratul sens al cuvântului. Se simte diferența și merită.
V-am relatat ceva ce mă bucură foarte mult și sper din suflet să vă răsfățați și voi cu astfel de delicatese zi de zi Pupicei! Am fugit la delectare!