Scriam la începutul acestei săptămâni despre evenimentul Inaugurare Cooperativa cu gastronomie locală, care va avea loc duminică, 22 mai, începând cu ora 12:30 la Cooperativa.

Revenim cu o veste extraordinar de bună, de data aceasta pentru amatorii de biciclit offroad printre dealurile pitorești ale Târnavei Mari. Așadar, dacă vreți să vă bucurați de o experiență completă de tip Bike & Chill, descoperiți mai jos toate detaliile 😉👇

Draga noastră prietenă, Alexandra Cioc – coordonator și organizator de concursuri MTB, ne propune un traseu de tip circuit (aprox. 47 km), cu plecare din Mediaș, duminică, 22 mai, ora 10:00. Participarea se face pe propria răspundere.

🚴‍♀️🚴‍♂️ Ruta propusă (poate suporta ușoare modificări):

🔸️ Dus (aprox. 25 km, doar offroad): Mediaș (str. Fântânele) – Ighișu Nou – Motiș – Metiș – Alma Vii;

🔸️ Întors (aprox. 22 km, iar pe tronsonul Nemșa – Mediaș se va merge doar pe asfalt): Alma Vii – Nemșa – Moșna – Mediaș.

💪 Nivel de dificultate: mediu, 70% offroad.

Date tehnice estimate:

🔸️ lungime km ~ 47 km

🔸️ diferenţă de nivel (cumulat) = 900 m

🔸 ️timp necesar: aprox. 5 ore de pedalat (cu pauze, poze, povestit, așteptat codași etc.)

Echipament recomandat: bicicletă MTB funcțională, cască de protecție, îmbrăcăminte pentru ploaie și vânt, încălțăminte adecvată, bidon pentru apă, chit de reparație și lipit petece, pompă, cameră de rezervă, rucsac pentru diverse lucruri individuale.

Tura este deschisă tuturor amatorilor de ture pe bicicletă, care au mai pedalat offroad și au capacitatea fizică de a parcurge un traseu de 40-50 km cu o diferență de nivel de 900 m 😃

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE

👉 fiecare vine pe proprie răspundere; nu există răspundere din partea Alexandrei sau raspundere de grup, decât la nivel amical, prietenesc, firesc și natural;

👉 puteți parcurge doar o parte de traseu și vă puteți întoarce mai repede, dacă vi se pare tura prea lungă sau prea grea;

👉 participanții la această acțiune declară pe propria răspundere că au o stare de sănătate corespunzătoare participării la activități de mountainbike, că posedă echipament adecvat acestor activități și au un nivel suficient de instruire / experiență pentru practicarea acestor activități.

📍 Punct de întâlnire: Mediaș, str. Fântânele, deasupra de Sala Polivalentă, ora 09:45 (vă rugăm să confirmați participarea printr-un scurt comentariu)

Persoana de contact: Alexandra Cioc, +40 741 544 767

* sursa foto: Alexandra Cioc