Ia și tu parte, alături de noi, la festivalul de gastronomie artizanală La PAS!

Hrana curată, meșteșugul, muzica și arta își vor da mâna într-un context presărat cu ateliere și dezbateri educative, prezentări și degustări savuroase 😋

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐋𝐀 𝐏𝐀𝐒 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐚𝐥𝐚, 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑 este un eveniment manifest, de amploare, care se va desfășura timp de 3 zile, în perioada 13-15 octombrie 2023, la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” din Timișoara.

Sub sloganul “hrana este cultură, artă, originalitate”, prietenii de la Asociația CRIES – Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare își scot toți Așii din mânecă pentru a inspira comunitatea și a se lăsa inspirați de acțiunile care susțin încetinirea ritmului de consum al resurselor planetei.

Împreună vom descoperi legăturile dintre hrană, cultură și consum durabil în cadrul unui program dinamic, care include:

🔸 Demonstrații culinare și degustări;

🔸 Mese rotunde, dezbateri, ateliere de lucru, sesiuni de formare și schimburi de idei;

🔸 Activități pentru copii și tineri;

🔸 Concerte și film.

Peste 35 de artiști consacrați, din țară și de peste hotare, vor urca pe scena festivalului, încântându-ne pe ritmuri rock, folk, soul cu un strop de funk și jazz, dar și cu muzică neaoșă reinterpretată.

🎤 Lineup-ul: Luna Amară, Partizan, Bucium, E-an-na, Delta pe Obraz, iarba Fiarelor, Sonatic, Amalia Gaiță și TAKT Fest Novi Sad.

Va fi o bucurie să celebrăm hrana curată, produsă etic și din surse locale sigure, alături de o comunitate implicată, care pune preț pe gastronomia artizanală și cultura sustenabilității.

De abia așteptăm să testăm și produsele LA PAS, create în ritmul naturii, cu grijă față de mediu și consumatori 🧡

De asemenea, nici noi nu venim cu mână goală, ci cu o selecție de produse locale din Cluj, de la dragii noștri producători locali 🤗

Sperăm să ne întâlnim la festival cu tine și cu cât mai mulți gurmanzi preocupați de obiceiurile lor de consum, doritori de hrană bună și locală, produsă etic și cu grijă față de natură!

📸 Sursă foto: La Pas