Ne apropiem de finele anului și uitându-ne înapoi vedem o comunitate mare, închegată, puternică, frumoasă, dornică de a se hrăni curat, natural, etic și chibzuit, formată preponderent din gurmanzi iubitori de gustul de odinioară, susținători ai producătorilor locali, păstrători de datini și promotori ai gastronomiei locale 🧡

Gurmanzi care au înțeles importanța lanțului scurt de aprovizionare, a planificării meselor și a reducerii risipei alimentare.

Oameni frumoși care vor să-și educe gustul și să pună pe masa familiei produse de calitate, din proximitate, tradiționale, cu poveste și aroma copilăriei.

Iubitori de farmecul satelor și de viața tihnită, cu al ei aer curat și natură vie, doritori de evenimente la firul ierbii, alături de artizani ai gustului, care își arată măiestria și dragul față de munca lor prin intermediul atelierelor.

Tinere familii pasionate de grădinărit, gătit și un trai liniștit în armonie cu natura 🌱

Aceștia sunt oamenii care ne urmăresc, în câteva cuvinte.

Și împreună, adunați, suntem câteva mii, dacă este să ne uităm la ce ne spun cifrele din social media, însă în realitate suntem mult mai mulți. Suntem o forță, care se bucură de ceea ce ne oferă timpurile moderne, însă care nu și-a uitat rădăcinile.

O forță care a ales să nu se complacă din comoditate și să nu se piardă în meandrele progresismului, ci să ia cu sine tot ce are mai bun de oferit trecutul. Să asculți din învățătura, îndeletnicirea și obiceiul din vechime denotă înțelepciune.

Așa este această comunitate.

Noi sperăm să crească în continuare după voia ei.

Până acum, a crescut organic, fără prea mult zumzet. Ne-au crescut experiențele împărtășite, prietenia și această palpitantă călătorie culinară.

Suntem foarte recunoscători pentru toți oamenii cunoscuți în drumul nostru pe poteci bătătorite de timp sau pe străzi aglomerate și tăbăcite de viteza traiului modern. Ne sunteți dragi și vă purtăm în inimi! 🥰

Să ne rămânem alături și la anul!

Dar până atunci, ne vedem cu urarea la cumpăna dintre ani! 🎉