Alătură-te milioanelor de oameni din întreaga lume pentru a celebra ora Pământului 🌍 cu un simplu și umil gest de grijă și iubire.

Astăzi, timp de o oră stingem luminile, dar aprindem scânteia firescului ✨️. Ne reamintim. De începuturi, de noi, de rolul nostru pe acest Pământ.

Dincolo de drumul vieții noastre, destin sau soartă, mai avem o datorie morală, de suflet, față de planeta mamă. Să avem grijă de ea, să o protejăm.

Mâncând local și curat, plantând un copac sau o floare, având grijă să nu cosumăm mai mult decât avem reală nevoie și oferind un răgaz naturii din timp în timp, ne arătăm recunoștința pentru viața pe care o împlinim aici, pe aceste meleaguri.

Cumpătarea, responsabilitatea și buna măsură în toate să ne ghideze mereu simțirea și acțiunile. Azi, pentru o oră, în restul zilelor ca un stil de viață.

În câteva ore vom fi alături de prietenii de la Food Waste Combat la VlăStare de Bine – Hrana De Sezon, ep. 3 🌱 să celebrăm hrana locală, iar spre seară ne pornim spre satul Sălicea.

De la ora 20:00 vom fi la Vertical Roots sub cerul înstelat, povestind la lumina lumânărilor cu oamenii minunați din Sălicea, prieteni și vecini. Ne sunt dragi și ne simțim aproape de comunitatea lor.

Azi sărbătorim în natură și pentru natură 🙏