Ultimul brunch al acestui sezon a fost o bucurie pentru noi și un prilej de a închide frumos evantaiul evenimentelor de vară în spectaculoasa plantație de afine și mure Hari Berry ❤ Am avut parte atât de afine (ultimele din acest an), cât și de mure coapte din belșug. Împreună, am cules fructele dolofane și ne-am înfruptat din tufele roditoare în timpul plimbării relaxante.

Ca de fiecare dată, am aflat informații interesante despre plantație și am avut prilejul de a regăsi murele în bufetul rece și în cel cald. La masa caldă, pregătită cu meticulozitate de Chef Răzvan Moș, am avut parte de frigărui cu carne asortată de porc și pui, legume și garnitură de cartofi rustici, iar peste carnea rumenită am turnat un sos dulce de mure, făcut pe loc cu fructe culese direct din plantație 😋

La bufetul rece, Cristina ne-a încântat cu salată de cuș cuș cu legume, ruladă cu brânză, plăcinte tradiționale cu varză și brânză, platou cu brânzeturi locale, verdețuri și legume proaspete de la Ferma Dronea, zacuscă, pâine de la Brutaria artizanală Grana, prăjitură cu mure, apă infuzată cu lămâie și mentă sălbatică.

🍅 Roșiile de la bunii noștri prieteni Ovidiu și Narcisa au făcut furori, fiind foarte îndrăgite de participanți, iar 🍞 pâinea cu unt și usturoi de la Monica, a fost acel detaliu fin care a bucurat nespus papilele gustative ale participanților. Dorim să le mulțumim pe această cale pentru că ne-au fost alături la acest eveniment, îmbogățindu-ne masa.

Plimbarea prin pădurea de lângă plantație a fost ca o terapie sub soare, la umbra arborilor 🌳. Am socializat, ne-am bucurat de peisaj și am făcut poze reușite. Apoi, ne-am reîntors la masă și ne-am petrecut timpul în hamace, jucând badminton și povestind. Unii dintre noi au cumpărat produse pe bază de afine și mure, alții au mers la cules în plantație. Cert este că a fost un eveniment plăcut, care ne-a oferit prilejul de a ne relaxa în natură.

Nu promitem nimic, însă sunt șanse să ne vedem și în toamnă în această formulă! 🍁🍂