Astă seară: Cimbru Restaurant, igloo, prieteni buni (cu care ne-am „carantinat” de la începuturi 🙈), mâncare de vis…al cărei gust inconfundabil te îndeamnă la o postare. Cam așa a fost azi, după o săptămână plină.

Cred și simt că Nicu Crăciun nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar Cimbru pur și simplu este comoara culinară de care toți știm sau ar trebui să știm.

Nu știu dacă voi ați simțit asta, dar fiecare preparat în parte are un gust tipic lor, foarte, foarte personal. Nu găsești altundeva nici pe aproape vreo similitudine la capitolul aromă. Când mănânci de la Cimbru, chiar și legat la ochi, știi că e Cimbru 😃, iar asta e fantastic.

Am comandat de nenumărate ori de la ei, pentru că iubim că folosesc ingrediente locale ❤, fac magie în bucătărie, iar atmosfera este relaxantă și primitoare.

De data aceasta am reușit să fac poze, înainte de a savura mâncarea, așadar vă las să vă bucurați de imaginile apetisante 😄 cu gândul că atunci când mâncați de la ei, primiți la pachet o adevărată experiență culinară de neuitat 🤗

Vă pupăm și vă dorim un weekend fain de Valentine’s Day (dacă-l sărbătoriți 🥰), iar noi ne vedem cu o surpriză pe care o anunțăm săptămâna viitoare! Pentru că și noi vrem să sărbătorim iubirea, însă mai pe final de februarie ❤😉