De câteva ierni încoace vine Moșul la Culinarativ 🎁

Ne aduce mereu bunătăți, dar niciodată nu le pune sub brad, ci le oferă personal, în cel mai elegant mod cu putință, aranjate în cutii sau coșuri frumoase și împachetate ca la carte, cu delicii atent selecționate, locale și foarte gustoase.

Ca întotdeauna, Moșul a ales să ne aducă bucate de la Carmangeria Moldovan: brânzeturi, mintenașuri, carne la garniță, cozonac și vin, numai bune de savurat în prag de Sărbătoare 🎄

Am atentat deja la Mintenașuri (coastele de porc) și la telemeaua marinată, care pur și simplu ne-au făcut seara mai frumoasă, fiind excelent asezonate și gătite. Noi doar a trebuit să punem coastele pentru câteva minute la cuptor și apoi să le savurăm aburinde!

Curcubeu pe cerul gurii 🤤

Și atunci și acum, am apreciat gândurile sincere transmise în felicitare, profesionalismul și deschiderea de care a dat întotdeauna dovadă familia Moldovan.

Vă mulțumim și vă urăm Sărbători luminate alături de cei dragi! 🤗

Acum și noi ne gândim să replicăm acest cadou frumos pentru familia noastră, cu un mic twist, adăugând și alte produse locale de la dragii noștri producători locali 🥰