Foarte curând vei putea experimenta Toamna în bucate la Copșa Mare 122 🍂, într-un sat pitoresc, dincolo de porțile unei bijuterii arhitecturale din inima Transilvaniei!

Pe data de 4 noiembrie te poftim acasă la Copsa Mare 122, să te reconectezi la o lume pe care o mai poți descoperi doar răsfoind cărțile de basme sau reamintindu-ți poveștile din vechime.

Este o lume simplă, curată și atât de fermecătoare, cu oameni păstrători de datini, graiuri, pilde și vieți trăite peste punți de timp.

O lume bogată în istorisiri, gusturi și peisaje idilice. O oază, de unde rădăcinile noastre își întăresc ramificațiile identității.

Este acel loc care te cheamă, odată la mult timp, să-ți reamintești; iar de îi treci pragul, te va umple sufletește de experiențe și învățături pentru acum și mai târziu în viață. Și o va face lin, prin activități plăcute, cum ar fi cele 3 ateliere recreative:

🍞 atelierul de făcut pâine în cuptorul cu lemne, alături de Simona Seciu;

🧀 atelierul de făcut brânză, alături de Istvan  Varga de la Manufactura de Brânză;

🧡 atelierul de pâslărit, alături de meșterul popular al satului, domnul Ilie Iordan.

Ar mai fi și vizita la biserica fortificată, savurarea bucatelor locale și cunoașterea unor oameni ai locului cu îndeletniciri frumoase și povești surprinzătoare!

Toate acestea se vor petrece în tinda casei albastre din pitorescul sat Copșa Mare, într-un cadru natural de vis din Colinele Transilvaniei.

Te invităm să faci o frumoasă incursiune în viața satului transilvănean și să descoperi experiența săsească autentică, umplându-ți tolba amintirilor cu o aventură culinară unică!

Înscrierile la eveniment sunt deschise până în data de 2 noiembrieclick aici 🫶