Când spun LaBiscuiterie sunt mândră că sunt deveancă 🧡 și fericită că micul meu oraș natal este reprezentat de un brand care face artă din gust, într-un mod autentic și calitativ.

Creațiile lor culinare trezesc simțurile, evocă amintiri și creionează povești din întâlnirea aromelor.

Calitatea ingredientelor, combinațiile interesante, care îți captivează papilele gustative și ingeniozitatea sunt punctele lor forte, dar și grija pe care o acordă mediului înconjurător și consumatorilor 👏

I-am reîntâlnit la Festivalul La PAS și m-am bucurat să cunosc chipurile din spatele deliciilor. Prima dată am aflat de ei la Cluj, la un festival, când am primit de la Sat pentru Oraș spre degustare un pachet de biscuiți. Mi-au plăcut așa mult că i-am și căutat de cum am ajuns la Deva 😄

Am fost plăcut surprinsă să descopăr varietatea lor impresionantă de produse, printre care se numără: biscuiți, turte dulci, cornulețe, sărățele, crackers, prăjituri, torturi, cozonaci, ș.a.m.d.

Însă vreau să vă scriu despre câteva produse în mod special, pe care am avut șansa să le degust recent:

🧡 Turtele dulci artizanale cu miere (fără zahăr adăugat) au fost de vis! Le-am încercat și în trecut și au avut același parfum al copilăriei și al sărbătorilor. Mi-au amintit de dulcele iernii. Fine și cu o aromă pătrunzătoare au mers de minune cu o cană de lapte cald.

🧡 Crackers integrali cu usturoi și spanac (produs copt) au fost o surpriză! Adevărul este că până acum nu ne-am dat în vânt după tipul acesta de produs, DAR crackerșii aceștia au fost savurați cu poftă până la ultimul cronț! Gustul lor ne-a cucerit, cum s-au împletit aromele, textura crocantă, absolut de-li-cios! Acum suntem fani și vom mai comanda 😍

🧡 Biscuiții cu morcovi, nuci și stafide au fost altceva! Le-am adorat parfumul de sărbătoare, textura ușoară și aromele pătrunzătoare. Am simțit fiecare ingredient cum se întrepătrunde armonios. Stafidele au îmbogățit textura fină a biscuiților.

🧡 Biscuiții cu mac și prune au avut acel iz tomnatic și gust bogat, fin, iar textura lor e aparte, pentru că nu sunt crocanți ca și biscuiții clasici.

🧡 Urmează ceva fain: biscuiții cu portocale și cartof dulce 🤤 O combinație surprinzătoare, care merge de minune! Mai ales ca eu ador cartoful dulce, iar bucățica aceea de portocală de la interior a făcut magie!

😄 De menționat că biscuiții sunt vegani și nu au zahăr adăugat.

De altfel, toate produsele lor au la baza ingrediente naturale de cea mai bună calitate și merită încercate, nu doar pentru gustul uimitor, ci și pentru aportul lor nutritiv!

Dacă v-am făcut poftă, nu ezitați să le faceți o vizită și să le savurați produsele 🤗 Merită din plin! Și astfel ne asigurăm că branduri așa faine vor avea continuitate.