De Dragobete vom cina alături de CRIES – Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare și vom ciocni în cinstea celor 15 ani de parteneriate locale pentru hrană curată și de sezon, în calitate de ASATieni 🥂

Dacă ești în Timișoara la finele acestei săptămâni, te așteptăm și pe tine la cina convivială! Intrarea este gratuită, începând cu ora 19:00 la Reciproc, însă trebuie să te înscrii (click aici).

Ne vom întâlni membri din rețeaua ASAT – Asociația pentru Susținerea Agriculturii Țărănești, consumatori, producători, voluntari și prieteni și vom discuta despre proiectele Asociației CRIES, inițiatoarea demersului ASAT, trecând în revistă inițiative de economie socială și solidară, consum responsabil, comerț echitabil și agricultură susținută de comunitate 🌾

Scopul este de a înțelege mai bine dimensiunea impactului, pe care o poate avea fiecare dintre noi în abordarea consumului din perspective „mai așezate”.

În cadrul cinei se va servi un preparat din gastronomia ucraineană, gătit de refugiați, fiind totodată și o invitație la reflecție, la doi ani de la izbucnirea războiului.

De asemenea, vom pregăti și noi o selecție de bunătăți de la producătorii noștri din Cluj-Napoca, sperând să bucurăm cât mai multe papile gustative la fața locului 🙂

Ar fi minunat să te avem alături, mai ales dacă ești din Timișoara sau ai drum în zonă!

Dacă ești în București sau Iași, în weekendul acesta, REPER21 te cheamă la Convivialitate și Buen Vivir în București, iar Mai bine la CONVIVIALITATE la Iași | Suntem cu toții Mai bine, de 15 ani.

*Acest eveniment face parte dintr-o serie de 3 evenimente dedicate convivialității, inițiate de 3 dintre cele mai longevive organizații pentru dezvoltare durabilă din România.