• Acasă
  • Hoinari Coolinari
  • Produse locale
  • Producători locali
  • Experiențe gastronomice
  • Ochiometric și cu gust
  • Prieteni Bloggeri
  • aCum te promovăm
Mail Facebook Instagram

Meniu
  • Acasă
  • Hoinari Coolinari
  • Produse locale
  • Producători locali
  • Experiențe gastronomice
  • Ochiometric și cu gust
  • Prieteni Bloggeri
  • aCum te promovăm
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

2 ani de Culinarativ

Posted on 28 aprilie 2022
scris de Ioana
  • 2 ani
  • Aniversare
  • Comunitatea Culinarativ
  • culinarativ
  • Giveaway
  • Initiative bune

Am recitit cu emoție postarea noastră de acum 1 an și am retrăit efervescența și emoțiile începuturilor noastre în lumea gastronomiei locale Vă mărturisim cu sinceritate că nu am știut niciodată…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Giveaway aniversar în curând, la 2 ani de Culinarativ

Posted on 26 aprilie 2022
scris de Ioana
  • 2 ani
  • culinarativ
  • Giveaway
  • Lifestyle

Împlinim 2 ani joi, 28 aprilie și se lasă cu #Giveaway aniversar! Te așteptăm aici, pe Facebook, pe Insta și în Comunitatea Culinarativ să sărbătorim Au fost doi ani de…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Delicii de sezon înainte de Paște

Posted on 20 aprilie 2022
scris de Ioana
  • delicii de sezon
  • Lifestyle

Săptămâna aceasta am primit & gătit câteva bunătăți de primăvară, ușoare și gustoase, preponderent din ingrediente locale Ne-am gândit să vă lăsăm o listă cu bucatele savurate înainte de Paști…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Vizită la producători cu Chef Will Cunneen

Posted on 18 aprilie 2022
scris de Marius
  • Carmangeria Pasini
  • Caseus
  • Chef Will Cunneen
  • Delicium
  • HORECA
  • Tinutul Fluturelui Albastru
  • Vizită la producători

Acum mai bine de 2 luni, Chef Will Cunneen ne-a comunicat că, începând din vara acestui an, va coordona o echipă de bucătari în cadrul unui restaurant cu specific local…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Delicatese de weekend: tort aperitiv cu ingrediente locale

Posted on 5 aprilie 2022
scris de Ioana
  • ingrediente locale
  • tort aperitiv
  • Retete culese

Dragilor, deși focusul acestui blog nu este neapărat pe rețete, știm că sunt cerute (vă auzim, vă vedem, vă citim mesajele) și am decis ca de anul acesta să presărăm…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Pâine de casă a la Thermomix

Posted on 24 martie 2022
scris de Ioana
  • bunatati locale
  • paine de casa
  • Thermomix
  • Retete culese

Dacă în pandemie am devenit bucătari de excepție, acum, cu creșterea prețurilor la alimente vom da clasă la master chefs Lăsând gluma la o parte, chiar e fain să gătești…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Periplu pe Valea Târnavelor – partea a doua

Posted on 22 martie 2022
scris de Marius
  • agroturism
  • Biertan
  • biserici fortificate
  • ecoturism
  • mestesuguri
  • Richis
  • Sighisoara
  • UNESCO
  • Unglerus
  • Villa Rihuini
  • Călătorii Coolinare
  • Lifestyle

A doua zi a periplului nostru pe Valea Târnavelor, duminică – 13 martie, a fost plină de surprize plăcute Imediat după micul dejun servit la Complex Medieval Unglerus, am pornit…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Periplu de martie pe Valea Târnavelor

Posted on 16 martie 2022
scris de Marius
  • Biertan
  • Bio Mosna
  • biserici fortificate
  • brunch in turnul slaninii
  • Mosna
  • Richis
  • UNESCO
  • Unglerus
  • Călătorii Coolinare
  • Lifestyle

Weekend-ul acesta ne-am bucurat de un periplu de 2 zile pe Valea Târnavelor, în împrejurimile sitului UNESCO Biertan, un loc care ne-a devenit foarte drag încă din primele ore petrecute…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

La Mulți Ani, dragi femei!

Posted on 8 martie 2022
scris de Ioana
  • 8 martie
  • Idei de primavara
  • Ziua Internationala a Femeii
  • Gânduri pentru un trai mai bun

La mulți ani, dragi femei! La mulți ani, dragi gurmande! Vă dorim să purtați primăvara în suflet și în priviri, să iubiți și să vă bucurați de miracolul vieții! Comunitatea…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Distribuie
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki

Delicatese la cuptor cu inspirație toscană

Posted on 16 februarie 2022
scris de Hoinari Coolinari
  • Chef's Table
  • Cina in doi
  • Friptura de porc
  • Gânduri pentru un trai mai bun
  • Lifestyle

Zilele trecute ne-am bucurat de o nouă experiență culinară, inspirată de data aceasta în urma vizionării unui episod din volumul 6 Chef’s Table Nu ne-am imaginat că ceea ce urmează…

Citește mai mult
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on FacebookShare on VkontakteShare on Odnoklassniki
Pagina 1 din 1412345...10...»Last »

Caută

Mail Facebook Instagram

Top postări

  • Prima întâlnire REKO Cluj. Simplu, ca în familie!Prima întâlnire REKO Cluj. Simplu, ca în familie! by Ioana 1 decembrie 2020
  • REKO Cluj - consum echitabil de produse localeREKO Cluj – consum echitabil de produse locale by Hoinari Coolinari 24 noiembrie 2020
  • Caseus - atelier de brânzeturi cu dichisCaseus – atelier de brânzeturi cu dichis by Ioana 29 septembrie 2020
  • Trântorul și mierea de teiTrântorul și mierea de tei by Ioana 30 octombrie 2020
  • Artă culinară la superlativ: La Nadiniere Macarons & Artisan Baked GoodsArtă culinară la superlativ: La Nadiniere Macarons… by Ioana 15 februarie 2021

Articole recente

  • 2 ani de Culinarativ
  • Giveaway aniversar în curând, la 2 ani de Culinarativ
  • Delicii de sezon înainte de Paște
  • Vizită la producători cu Chef Will Cunneen
  • Delicatese de weekend: tort aperitiv cu ingrediente locale

Categorii

  • Băcănii
  • Călătorii Coolinare
  • Ceaiuri și plante medicinale
  • Citate
  • Ciuperci
  • Compoturi, gemuri și sucuri naturale
  • Evenimente proprii
  • Experiențe culinare
  • Fructe si legume
  • Gânduri pentru un trai mai bun
  • Initiative bune
  • Interviuri
  • Lifestyle
  • Microplante si flori comestibile
  • Miere si produse apicole
  • Ouă și produse lactate
  • Panificație, patiserie și dulciuri
  • Paste făinoase
  • Producători locali
  • Produse din carne
  • Produse din peste
  • Produse locale
  • Restaurante
  • Retete culese
  • Semințe, alune și nuci
  • Spontan
  • Uleiuri presate la rece
  • Vizită la producători

Istoric articole

  • aprilie 2022 (5)
  • martie 2022 (4)
  • februarie 2022 (3)
  • ianuarie 2022 (4)
  • decembrie 2021 (5)
  • noiembrie 2021 (2)
  • octombrie 2021 (5)
  • septembrie 2021 (3)
  • august 2021 (5)
  • iulie 2021 (2)
  • iunie 2021 (4)
  • mai 2021 (6)
  • aprilie 2021 (7)
  • martie 2021 (3)
  • februarie 2021 (5)
  • ianuarie 2021 (8)
  • decembrie 2020 (6)
  • noiembrie 2020 (7)
  • octombrie 2020 (7)
  • septembrie 2020 (6)
  • august 2020 (7)
  • iulie 2020 (8)
  • iunie 2020 (10)
  • mai 2020 (12)
  • aprilie 2020 (2)
Culinarativ
Developed by Digital Tree Marketing
Mail Facebook Instagram

Caută

Mail Facebook Instagram

Top postări

  • Prima întâlnire REKO Cluj. Simplu, ca în familie!Prima întâlnire REKO Cluj. Simplu, ca în familie! by Ioana 1 decembrie 2020
  • REKO Cluj - consum echitabil de produse localeREKO Cluj – consum echitabil de produse locale by Hoinari Coolinari 24 noiembrie 2020
  • Caseus - atelier de brânzeturi cu dichisCaseus – atelier de brânzeturi cu dichis by Ioana 29 septembrie 2020
  • Trântorul și mierea de teiTrântorul și mierea de tei by Ioana 30 octombrie 2020
  • Artă culinară la superlativ: La Nadiniere Macarons & Artisan Baked GoodsArtă culinară la superlativ: La Nadiniere Macarons… by Ioana 15 februarie 2021

Articole recente

  • 2 ani de Culinarativ
  • Giveaway aniversar în curând, la 2 ani de Culinarativ
  • Delicii de sezon înainte de Paște
  • Vizită la producători cu Chef Will Cunneen
  • Delicatese de weekend: tort aperitiv cu ingrediente locale

Categorii

  • Băcănii
  • Călătorii Coolinare
  • Ceaiuri și plante medicinale
  • Citate
  • Ciuperci
  • Compoturi, gemuri și sucuri naturale
  • Evenimente proprii
  • Experiențe culinare
  • Fructe si legume
  • Gânduri pentru un trai mai bun
  • Initiative bune
  • Interviuri
  • Lifestyle
  • Microplante si flori comestibile
  • Miere si produse apicole
  • Ouă și produse lactate
  • Panificație, patiserie și dulciuri
  • Paste făinoase
  • Producători locali
  • Produse din carne
  • Produse din peste
  • Produse locale
  • Restaurante
  • Retete culese
  • Semințe, alune și nuci
  • Spontan
  • Uleiuri presate la rece
  • Vizită la producători

Istoric articole

  • aprilie 2022 (5)
  • martie 2022 (4)
  • februarie 2022 (3)
  • ianuarie 2022 (4)
  • decembrie 2021 (5)
  • noiembrie 2021 (2)
  • octombrie 2021 (5)
  • septembrie 2021 (3)
  • august 2021 (5)
  • iulie 2021 (2)
  • iunie 2021 (4)
  • mai 2021 (6)
  • aprilie 2021 (7)
  • martie 2021 (3)
  • februarie 2021 (5)
  • ianuarie 2021 (8)
  • decembrie 2020 (6)
  • noiembrie 2020 (7)
  • octombrie 2020 (7)
  • septembrie 2020 (6)
  • august 2020 (7)
  • iulie 2020 (8)
  • iunie 2020 (10)
  • mai 2020 (12)
  • aprilie 2020 (2)
Culinarativ

SCAN THIS QR CODE WITH YOUR PHONE