Distribuie Sărbătorim 5 ani de Culinarativ Astăzi se împlinesc 𝟓 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐥𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯! În 28 aprilie 2020, în pandemie, lansam blogul cu...Citește mai mult Scris de Ioana 0
Distribuie Inspirație pentru schimbarea obiceiurilor de consum Printre recomandări de produse locale, evenimente culinare, puncte gastronomice locale, pensiuni, inițiative și proiecte faine, vrem...Citește mai mult Scris de Ioana 0
Distribuie Periplu de iarnă prin Mărișel Săptămâna trecută am vânat zăpada la Mărișel, în Cluj, iar pe când ni s-a făcut poftă...Citește mai mult Scris de Ioana 0
Distribuie Snackuri 100% naturale din fructe dezhidratate Îi urmăream de ceva timp în mediul online, iar recent am aflat că se confruntă cu...Citește mai mult Scris de Ioana 0
Distribuie Iarna în bucate la Copșa Mare 122 – 14 decembrie 2024 Dragă gurmand și iubitor de experiențe cu gust local, ți-am pregătit un eveniment de iarnă cu...Citește mai mult Scris de Ioana 0
Distribuie Gustul ca patrimoniu: o explorare interdisciplinară a gastronomiei locale și a tradițiilor culinare Pe 6 octombrie 2024, Casa Tineretului din Timișoara va găzdui evenimentul „Gustul ca patrimoniu”, o inițiativă complexă a...Citește mai mult Scris de Hoinari Coolinari 1
Distribuie Rimetea – satul unde soarele răsare de două ori Mult mi-am dorit să ajung la Rimetea, acolo unde se spune că soarele răsare de două...Citește mai mult Scris de Ioana 1
Distribuie Vara în Colinele Transilvaniei Vara aceasta am numărat multe zile senine petrecute pe poteci pietruite, prin sate și cetăți impunătoare,...Citește mai mult Scris de Ioana 2
Distribuie Cum am descoperit Ferma de biodiversitate COBOR Anul acesta am descoperit un loc de poveste, străjuit de păduri seculare de stejar și învăluit...Citește mai mult Scris de Ioana 2
Distribuie În vizită la Bioferma Albăstrea De curând am luat parte la un eveniment unic, într-o grădină superbă din satul Sărata, județul...Citește mai mult Scris de Ioana 1